joi, 14 ianuarie 2010

Reintoarcere



Mai palpaie un vreasc in semineu

O amintire arde printre ganduri
De m-ai fi iubit, as fi chiar Eu,
Asa, cararea-i ratacita printre…randuri.
Incep scurt...cu La multi ani in noul an,2010! :) Eram ferm decisa sa nu mai scriu,....dar..cum bine stiti aici cand am "nervi" sau mici deziluzii din viata,ma retrag.
Cine o fi aceea fata care sta, in ora asta tarzie in noapte, pe scaunul din fata monitorului?Ma uitla ea.Mi se pare cunoscuta.....Aaa da! Sunt eu!

De multe ori ma intreb cum ar fi ca toata lumina de luna sa fie defapt lumina sufletului meu? Si daca sunt trista am mereu un zambet pe buze,dar ...E ca si lumina de la blocuri lumina din sufletul meu..Ele se sting si se aprind.Ca in viata omului.Stingerea luminilor inseamna necazurile si aprinderea lor inseamna bucuriile.Nu exista nicio fiinta care sa nu aiba probleme.Cel care spune ca nu are niciun necaz, minte.Si ma intreb deseori "Ai simtit si tu pentru o clipa ca Cerul s'a coborat la tine? Ai simtit ca Cerul e doar al tau? Si,ce e mai trist….peste un timp ai simtit ca a coborat Iadul in viata

ta? Daca esti dependent de iubire…dependent de dragoste,vrei sa te simti in siguranta iubind si fiind iubit….atunci sigur ai avut aceste sentimente…..stari de cosmar,stari de extaz……alterneaza,se succed….sunt generate de diferite persoane."Si iar ajung la firea mea de luptatoare si sa nu ma dau batuta sub nici o forma :)
Cand te simti slab si crezi ca nu mai ai pentru ce trai … ar fi bine sa te gandesti si sa gasesti ceva pentru care ti'ai da viata !Eu nu imi dau viata pentru nimic,dar stiu sigur ca atunci cand am primit o lovitura in "plex'nu o iert.Niciodata.
Viata e ca o ciocolata(astept ciocolata;;) Cand viata are putin zahar si este amaruie,o mancam in cantittati mai mici.Pentru ca oricat mancam,nu ne putem opri,chiar de ni se face greata.Pentru ca suntem fericiti atunci cand avem parte din plin de ea si tristi cand nu avem indeajuns.Pentru ca si viata,ca si ciocolata,

este impartita in bucatele.Pentru ca se termina mai repede decat am vrea noi.Si nu in ultimul rand,pentr ca atunci cand se termina,tot ce ramane in urma,este un ambalaj gol.Si dragostea o putem asemana cu ciocolata:)
Cam atat azi...pe noul an...doar ma suparaem ca ...cineva rascolea aminitiri...care nu isi au rostul,au ramas acolo,undeva,un Virus..placut din viata,dar care doresc sa nu mai fie parte din "contaminarea" mea :)
Taceri si necuvinte.
Mai bine asa decat minciuni poleite, chinuite.
Oricum ai reusit
Nu mai cred nimic
Ai reusit sa ma faci sa nu mai cred in nimeni si in nimic.
Doar Dumnezeu mai stie ce e in sufletul meu…si cam atat.
Ingeri desenati pe zapada, zambete de copii pe fete imbujorate de bataia cu bulgari si de oamenii de zapada ridicati vremelnic…

Doar TU mai esti prezent mereu in inima mea,si Te iubesc:)



Chat?!?Posibil...

Sufletul...