sâmbătă, 10 aprilie 2010

Prin ochii mei...

Inchidem ochii, sa nu vedem adevarul din viata noastra….inchidem ochii, sa ne adunam puterile pentru a pasi mai departe….inchidem ochii, pentru a spera intr'o lume doar a noastra….inchidem ochii, pentru a simti iubirea din noi.
Dar niciodata nu vom reusi sa inchidem sufletul, iar bunatatea din el va permite multora sa ne faca sa suferim.Cand tu nu esti...dorul se aseaza pe rafturile sufletului meu, carte langa carte, fila langa fila, cu gandul la tine mangaind fiecare pagina.

Cand tu nu esti...timpul mi se aseaza pe umar si plange ca un copil ratacit.
Doar "pasii" inimii trezesc in mine ziua de azi cu clipele ei fermecate, acoperindu'ma de speranta. Sufletul meu este o odaie, te poftesc inauntru...vino!!! Sa nu speri ca vei gasi podoabe...le'am daruit altora care aveau nevoie, nici nu vei vedea oglinzi...nu am avut timp sa privesc in ele, nici flori nu vei intalni...ptr ca lacrimile au fost in fiecare coltisor al odaii. 


By Love

Poate vei zari urmele unor pasi care au trecut pe acolo, pasi care au lasat "rani"in podeaua sufletului si pe care nu am reusit sa'i inlatur cu nici o "vopsea" de zambet. Locuiesc singura de ani de zile...e pustiu pe acolo si e rece ptr ca soarele presarat de caldura unor suflete a fost doar o iluzie, o amagire. Intra...si poposind poate se va face cald, intra...si ochii tai vor fi oglinzile care au lipsit atatia ani, intra...si podoaba sufletului tau imi va deschide geamul sperantei ptr o vreme, intra...si pasii tai vor ramane imprimati in odaia sufletul meu.
Intra...doar daca inchizi usa in urma ta!Stiu ca niciodata nu voi avea totul...in viata asta orice are o compensare.
Sanatatea...compenseaza framantarile sufletului, copii...compenseaza iubirea, cariera...spun eu ca ar compensa singuratatea ca am in ce sa ma refugiez.
Insa cu ce pot compensa...lipsa fericirii?! cum pot alunga clipa in care nu vad nici un rost in lumea asta? cum pot sterge lacrimile unor furtuni din viata mea?!

Chat?!?Posibil...

Sufletul...