miercuri, 14 iulie 2010

A murit Madalina Manole!



Madalina Manole, cunoscuta cantareata, a murit. Trupul artistei a fost gasit de sotul ei, Mircea Petru, in jurul orei 6.30, miercuri dimineata, in holul casei sale din Otopeni. Acesta a anuntat imediat politia. 
Anchetatorii au in vedere posibilitatea sinuciderii cu somnifere, anunta Antena3, insa politia nu a confirmat deocamdata aceasta varianta. Se asteapta verdictul medicului legist si anchetei criminalistice.

Madalina Manole ar fi implinit astazi 43 de ani. Nascuta pe 14 iulie 1967, era casatorita si avea un copil in varsta de un an.

Cantareata trebuia sa sustina un concert pentru lansarea noului album, insa l-a anulat din probleme de sanatate.

Alta cunoscuta artista, Monica Anghel, a declarat ca Madalina Manole suferea de inima si acuza stari de oboseala, insa nu isi explica de ce ar fi decis sa-si ia viata.

"Madalina era o fata ok, plina de viata, luptatoare. Nu inteleg de ce (s-ar fi sinucis - n.red.). Avand un copil si un barbat care s-o iubeasca, nu inteleg pur si simplu", a spus Monica Anghel la RealitateaTV.

Cine a fost Madalina Manole

Madalina Manole, nascuta Magdalena Manole, a fost o solista vocala, compozitoare si instrumentista romana.

Madalina Manole isi face debutul muzical la 15 ani in Cenaclul Tineretului prahovean.

Intre anii 1982 si 1985, Madalina Manole urmeaza cursurile Scolii Populare de Arta, clasa Mihaela Runceanu-Ionel Tudor, potrivit 
Bestmusic.

In anul 1991, obtine discul de aur pentru albumul "Fata draga".

De atunci incepe seria turneelor in Statele Unite, Canada, Austria, Belgia, Germania, Franta. Dupa albumul "Fata draga", Madalina Manole primeste alte doua discuri de aur pentru vanzari de doua milioane de unitati (LP si MC). Revista "Billboard" a semnalat in acel moment performanta artistei.

In anul 1997, lanseaza albumul "Lina, lina Madalina", moment in care inregistreaza doua premiere notabile. Madalina Manole devine primul nume al muzicii pop romanesti care intra in catalogul unui mare producator muzical international - Polygram Group (prin Zone Records Romania).

Cea de-a doua premiera marcata prin acest album este faptul ca Madalina Manole este prima artista de muzica pop care are curajul sa interpreteze folclor autentic, in maniera originala, cu o orchestra de muzica populara condusa de regretatul Dorel Manea. Pe album se regasesc piese de la Maria Tanase, Maria Lataretu, Ileana Sararoiu, Lucretia Ciobanu, Mioara Velicu.

In 1997, ia fiinta Asociatia Culturala Madalina Manole cu caracter cultural si umanitar.
In anul 2000, obtine distinctii pentru cea mai buna interpreta pop si cea mai buna voce feminina a anului la Premiile Radio Romania si respectiv, Premiile Industriei Muzicale din Romania.

Cantareata Madalina Manole a devenit mamica, pe 9 iulie 2009. Vedeta in varsta de 42 de ani a adus pe lume un baietel de 2.600 kg si 56 de cm, cu doua saptamani mai devreme decat trebuia.

La inceputul lunii octombrie 2009, "Fata cu parul de foc" s-a casatorit cu iubitul ei - Mircea Petru - si l-a botezat pe fiul ei - Petru Jr.

Madalina a fost casatorita si cu compozitorul Serban Georgescu, cu 17 ani mai mare decat ea. Dupa divort, Madalina Manole a declarat ca "erau momente din zi in care il adoram si alte momente in care l-as fi impuscat".

Pe data de 19 februarie 2010, Madalina Manole lanseaza un nou album. Materialul discografic se intituleaza "O 9 Madalina Manole" si reprezinta cel de-al 9-lea album al artistei.

In timpul in care lucra la album, Madalina Manole s-a imbolnavit, din cauza oboselii acumulate

Chat?!?Posibil...

Sufletul...