sâmbătă, 18 iulie 2009

Lucruri marunte...



In anul ce a trecut si mai ales in ultimele zile am invatat...


1. Am invatat ca uneori un adevar doare mai tare decat o mie de minciuni... si totusi am invatat ca trebuie sa spun mereu acel adevar.


2. Am invatat sa zbor, sa iubesc si sa ma indragostesc din nou, desi au fost momente cand nu mai credeam decat in caderi abrupte.


3. Am invatat ca daca faci ceea ce simti, ceea ce iti doresti cu adevarat, nu ai cum sa regreti... da, poate sa iti para rau, dar nu ai cum sa regreti.


4. Am invatat ca lucrurile si gesturile marunte se pot transforma mereu in minuni. Trebuie doar sa crezi.


5. Am invatat ca daca speri si daca esti suficient de nebun incat sa nu te mai intereseze nimic, soarta si timpul vor aranja totul pentru tine.


6. Am invatat ca uneori o secunda poate distruge totul, dar ce frumos este cand o simpla clipa te poate salva si te poate face castigator.


7. Am invatat ca poti gresi, iar greseala ta poate schimba multe, dar am invatat ca nu poti intoarce timpul inapoi... poti sa ai doar curajul sa indrepti lucrurile.


8. Am invatat ca uneori prietenii uita sa iti fie aproape exact atunci cand ai mai mare nevoie de ei, dar ca ii pot ierta mereu.


9. Am invatat cat de dificil este sa ceri ajutorul, am invatat ca e cumplit de greu sa stii ce sa faci, atunci cand trebuie.


10. Am invatat sa pretuiesc orice-urile din viata mea si sa imi fac mereu o magie dintr-un zambet frumos sau dintr-o tristete de inger.


11. Am invatat ca poti privi foarte atent si totusi sa nu vezi nimic, am invatat ca trebuie sa stii sa asculti ca sa auzi ceea ce conteaza... si am invatat ca uneori o tacere poate spune mai mult decat o mie de cuvinte.


Da, am invatat anul asta ca uneori nu mai conteaza nimic, ca poti fi atat de jos incat nimeni si nimic nu te mai poate ridica, dar am invatat in fiecare zi ca merita orice efort sa incerc sa fiu mereu mai bland, mai optimist si mai bun.


Chat?!?Posibil...

Sufletul...