miercuri, 22 iulie 2009

Bancuri ...bancuri...


Si ca sa fiu rautacioasa,primul banc(sau realitatea) este despre...barbati :))) Mai bine spus,aceasta fotografie descrie exact ceea ce noi stim demult!!
Pentru marirea imaginii,se da clik pe fotografie!

Un ţigan îşi conducea Mercedesul şi deodată face pană de cauciuc. Se dă jos din maşină să schimbe roata. Un alt ţigan apare şi îl întreabă:

- Ce faci aici, mîncaţi-aş?

- Păi scot roata.

Atunci al doilea ţigan sparge parbrizul şi spune satisfăcut:

- Gata, frate, eu iau casetofonul.


Un azil de batrani inchiriaza un autocar pentru o excursie. La putin timp de la plecare, soferul simte o bataie usoara pe umar si o bunicuta il intreaba daca vrea niste alune.Soferul accepta bucuros pumnul de alune pe care i-l ofera batrana.Dupa vreo 15 minute, batrana vine din nou cu un pumn de alune. Povestea se repeta inca de vreo cateva ori, dupa care soferul, nedumerit, o intreaba cand apare iar langa scaunul lui:- Mamaie, da' de ce nu mancati alunele, ca sunt scumpe, si aveti pensii mici...- Eee, da crezi ca mai avem dinti sa mancam noi alune?- Pai bine, si atunci de ce mai dati banii pe ele daca nu le puteti manca?- Nu maica, noi nu cumparam alune, sugem doar ciocolata din jurul lor...


Un elev se duce la cantina si singurul loc liber este langa un profesor. Neavand ce face, se aseaza acolo. Profesorul spune:- Porcul nu-i este prieten porumbelului.Studentul raspunde:- Bine, atunci eu am zburat.Enervat la culme, la examen, profesorul ii pune studentului cele mai grele intrebari, dar acesta raspunde la toate. In cele din urma, profeorul il intreaba:- Vezi pe drum un sac de minte si unul de bani. Pe care il iei?- Pe cel cu bani.- Eu l-as lua pe cel cu minte.- Fiecare cu ce-i trebuie...Profesorul, furios de-a dreptul, ii scrie pe lucrare "BOU".Studentul merge la el si ii spune:- Domnule profesor, v-ati semnat, dar nu ati trecut nota...


Horoscopul pe luna urmatoare :Sanatate: astrele iti surad.Bani: astrele iti surad si mai tare.Dragoste: astrele se caca pe ele de ras.


Definitia fidelitatii : lipsa ocaziilor favorabile. Diferenta dintre erotism si perversiune:- Erotism este sa mangai femeia cu o pana;- Perversiune este s-o mangai cu toata gaina..


Un sergent in permisie merge la o prostituata si o intreaba:- Domnisoara, acceptati compania mea pentru 200 euro?- Da! – zice ea.Sergentul se intoarce si striga:- Companieeee, inaintee mars!


- Tata, imi cumperi, te rog, un mobil hightech 3G cu USB, bluetooth cucamera video, GPRS si cu aplicatii java si mp3?- Fiule, nu te-ai putea droga si tu ca si ceilalti copii?

Chat?!?Posibil...

Sufletul...