marți, 1 septembrie 2009

Imi este dor....




Duminica noaptea...mai e mult pana luni?Imi e dor de ziua de luni,de ziua de marti,de alaltaieri,de tot si de nimic...de o voce...de un scris...Seara gandurile mele au picioare si se indreapta oriunde si catre oricine..daca nu dormeai aseara, sigur le vedeai plimbandu-se prin camera ta..Hehe daca n-ar fi amortirea, visul ,te-ai speria la cate urme de pasi necunoscuti ai gasi in fiecare dimineata...In seara asta eu asta am incercat...tuturor tacerilor acute, tuturor gandurilor inabusite din mine le-am dat viata prin cuvinte;Si-asa si-a urmat fiecare gand zborul...litera cu litera, cuvant cu cuvant...

Azi...


E adevarat ca imi place toamna, dar parca totusi zilele astea a fost prea frig. Cum suntem noi oamenii! O specie care oricat si orice i-ai da tot nu e bine. Cand afara erau 40 de grade ne perpeleam de caldura si ceream indurare: putina racoare, putina ploaie. Acum cand le-am avut ne dorim din nou sa vedem soarele.
Am cerut soare, ni s-a dat soare, dar nu pentru mult timp pentru ca in curand o sa vina iarna. Ahh mi-e asa dor si de zapada, exact cum mi-e dor de copilarie. Intotdeauna mi-a placut prima zapada, primii fulgi care mi s-au topit pe piele, dar totul pana la inghet. Il urasc. Trece si iarna la fel de repede cum a trecut si vara. Trece vreme pe langa noi pe nesimtite si nici nu ne dam seama cand am imbatranit.
Astazi cand mergeam pe strada mi-a atras atentia un cuplu de batranei: ea cu parul alb si ridata, dar totusi cocheta; el in baston si parea genul de om care in tinerete a fost cineva. Ce m-a fascinate la ei e ca inca se tineau de mana. Se vedea ca se respecta si inca se iubesc. Mergeau atat de increzatori, iar ea se simtea in siguranta in mana lui. E asa de frumoasa aceasta unire si e pacat ca nu o practica toti..unii au si uitat ce inseamna.

Chat?!?Posibil...

Sufletul...