sâmbătă, 10 octombrie 2009

Ma gandesc la tine si ascult....

Cu gandul spre tine .....
 

De toate...cum ar fi ..daca..



1. Dacă ai putea să intri și să trăiești într'o carte, care ar fi aceasta? Motivează alegerea făcută! (Dar într'un film? Dar într'un cântec?)

intr'o carte precis as putea trai, dar intr'un film nu, cum 666 sa traiesti in 2h iar intr'un cantec? wtf? daca ajung intr'o manea...ce ma fac?! Asa...probabil mi'as dori sa traiesc intr'unul din romanele lui James Clavell, acum indiferent daca e Shogun, TaiPan, Nobila Casa...you pick one. Motivare...1. Japonia..wow, 2. civilizatie..wow 3. reguli stricte...
2. Dacă ai putea să'ți alegi prenumele care ar fi acesta? Dar în cazul în care ai fi de gen opus?

Hmm..cred ca raman la Simina Adriana Andreea, desi toata copilaria am fost foarte obidita de faptul ca pe mine nu ma cheama decat ca pe un sfant  ca sa manc tort de 4x pe an in cinstea mea. acum de'as fi de sex opus? probabil Alexandru sau Carol :))Nume cu rezonanta istorica(la istorie ma ofticam pe colegii care aveau numele de Alexandru ca spuneau mereu"Eu sunt Alexandru cel mare" ).
3. În ce altă țară ai vrea să trăiești pentru 1 an și de ce?

Probabil prin insulele Mauritius pe undeva...sa ma bucur de liniste si de un ocean perfect albastru.

4.Care e visul cel mai neobișnuit pe care l'ai avut și pe care ți'l amintești?

Un vis avut acum vreo 3-4 zile, in care imi tot gaseam usa de la casa deschisa si intr'un final am gasit un malac care incerca sa intre in casa si m'am speriat si incercam sa urlu si nu iesea nimic din gura...:D
5. Povestește o zi din viața ta imaginându'ți că ești un animal.

Deschid ochii cand aud fosnet de punga de mancare...imi intind alene picioarele si din fata si din spate, imi dau labele din fata jos de pe canapea...ma mai intiiiind o tura..ma ridic de labele din spate pe canapea, ma mai intiiiiiiiiiiiiiiind o tura, le dau si pe lenesele alea jos pe parchet, scutur bine bine din cap si ma duc sa dau o raita prin bucatarie sa vad cine fosnea mancarea mea. trec pe langa usa de la intrare, aud un fashait suspect, miros, miorlai isteric..cine pana mea ma incurca in drumul meu spre bucatarie? Ma plictisesc, plec, in bucatarie ma asteapta crontanele, ooh joy..deprimant..intorc coada si ma duc sa ma culc inapoi. sa le'o trag la astia care au inventat mancarea uscata.
6. Dacă ai putea trăi în pielea altcuiva pentru o perioadă limitată de timp, cine ar fi această persoană și de ce ai ales'o?

Clar si absolut evident ca a masculului . De ce? sa vad si eu din extrerior ce e de capul meu :))
7. Dacă te'ai trezi singur pe lume, care crezi că ți'ar fi primele gânduri și ce ai face prima dată?

Holly fuck! eu cui mai fac clatite!? hmm ce'as face prima data, greu de spus...probabil de uimire m'as scarpina in  cap :)

azi am fost nesimtita...si rea.Suna telefonul, un nr care nu'l stiu. Eu in lehamite la birou, nedormita, ciufulita si cu chef de oha...raspund.
N'aziua...madam cu numele trecut pe abonament? NU. Madam care plateste abonamentu' ceea ce mi se pare mai important. deci?wassup?

Pai stiti vreau sa va fac o oferta. No, fa-mi:) Stiti romtelecom are un nou serviciu numit nushcum acasa, cu zone cu MIII de minute si sute de sms-uri doar ca nu alergau oitele fericite pe un fundal verde primavaratico-gay.
Zic, fain, am o singura problema. A'ti turuit oferta prea repede si nu am inteles ce mi se da in cei 15 lei. Nu am o zi prea fericita..nu puteti sa trimiteti oferta pe mail sau macar sms? inca n'am baut cafeaua si stiti nu ma pot concentra la atatea numere.Inca sunt in fata monitorului incercand sa ma dezmeticesc,cu cracii sub birou si va aud cam in ...ceata.
La care ea serviabila zice...A, stiti e oferta promotionala si inca n'o gasiti pe site sau in magazin a fost adoptata abia ieri si n'o pot trimite pe mail sau sms...dar daca doriti v'o mai explic inca o tura mai pe indelete...
La care raspund...ok, 2 clipe sa ma concentrez si spuneti..
Pauza 2 clipe la telefon..deeeeeeeeeeci lansam serviciu nou de telefonie fixa cu minute pe ici si pe dincolo iar eu deja completam mental si oi verzi alergand pe campuri albe ca zapada...
Ca sa fie sigura ca is concentrata ma intreba dupa fiecare..intelegeti? Mhhhhhhhhhhhhm...inteleg.
Dupa 10 minute de convorbire in care ea a turuit iar io am zis doar mhm, da, inteleg, imi revin din transa si zic c'o voce mica si relaxata...stiti, eu oricum n'am cu cine vorbi pe fix deci nu cred ca ma intereseaza oferta dvs. Liniste mormantala cateva secunde... va doresc o zi buna si inchid.

Ce rezulta din incrucisarea unei blonde cu un Husky? Un caine tampit sau o blonda foarte rezistenta la frig


- Ba Ioane ce e ala un "lator" ?

- Nu stiu Ghita, da' de unde iti veni in cap cuvantul asta?
- Pai uite, zise fi-miu ca si-a luat la Bucuresti un "cal cu lator" .

banc. trist porcos si adevarat


Intr-o benzinarie, un proaspat pensionar alimenta, atent sa nu depaseasca 10 lei, Dacia sa subreda model 1982. La pompa de alaturi, o tanara si superba tanara coboara dintr-o la fel de superba decapotabila, cautand zadarnic din priviri un pompagiu. Omul nostru, se ofera fastacit sa o ajute. Dupa un schimb sumar de amabilitati omul isi ia inima in dinti si isi exprima fatis nedumerirea..... - Domnisoara,eu am lucrat 40 de ani la stat si nu am reusit sa imi cumpar decat Dacia asta pe care o vezi. Dumneata ce servici ai sau cu ce te ocupi de iti permiti asemenea bijuterie de masina la varsta dumitale atat de frageda? - Cu sex oral, tataie, raspunse ea amuzata. - Cum, zise omul iesindu-i ochii din orbite, adica iei mu...? - Nu, tataie. Eu fac sex oral. Mu.. ai luat dumneata 40 de ani
Un tip, incepator in ale golfului, se rataceste pe la jumatatea terenului de golf. Din fericire intalneste o femeie, si o roaga sa-l ajute sa se orienteze.

- Uitati, domnule, dumneavoastra sunteti cu o gaura in urma mea. Cum eu sunt la 6, dumneavoastra sunteti la 5.
Omul fericit se pune din nou la joc, dar dupa un timp se pierde iarasi. Intamplarea face ca intalneste aceeasi femeie si o roaga inca odata sa-l orienteze.
- Continuati sa fiti cu o gaura in urma mea, cum eu sunt la 8, dumneavoastra sunteti la 7.
Omul isi cere scuze, termina jocul si intra in Club unde o vede pe tanara femeie. Ca semn de recunostinta, o invita sa ia ceva impreuna.
- Cu ce va ocupati? intreaba el ca sa sparga gheata.
- Nu am curaj sa va spun, fiindca toti oamenii carora le povestesc rad de mine.
- Aveti cuvantul meu ca n-am sa rad de dumneavoastra!
- Ei, bine, vand tampoane.
Tipul incepe sa rada nestapanit atragand atentia celor din jur.
- Scuzati-ma ca m-am amuzat asa tare, dar eu vand hartie igienica, si dupa cum se vede sunt iarasi cu o gaura in urma dumneavoastra!

Ce am mai facut ....

Greu,,,Curatenie....zugraveli,renovari...vai mie :))Dar e bine cand se termina cu bine.
Acum ma trezesc bucuroasa.Merg la baie.Ma uit in oglinda si zambesc.Ma imbrac zambind larg si merg la plimbare.Ies din casa si ma intalnesc cu vecina.Vecina e nervoasa si se uita urat la mine,chiar daca nu am facut nimic.Zambetul se diminueaza.Ajung pana la magazin,unde vanzatoarea ma trateaza cu sictir.Zambetul se diminueaza si mai mult.In autobuz,toata lumea parca era suparata si isi vedea de treburile ei.La coborare,zambetul e abia vizibil.La urgente,toti alearga pe coridoare,dar cineva de pe un scaun indepartat,cu ambele picioare amputate,zambeste la mine.Zambetul larg,imi ocupa toata fata.M'am tot gandit la lucrurile fara de care nu as putea trai. Telefonul l'as arunca de la etaj cu bucurie, singurul lucru fara de care nu imi dau seama cum as putea trai este mp3. De fapt vreau sa spun ca viata imi este muzica si muzica imi este viata. Nu ma puneti sa va cant ca sunt afoana complet cu toate ca imi place sa cant singura, dar cereti'mi sa va dau o melodie buna, cred eu.....
..................Stateam pe loc si ma gandeam


Cum mi'as dori sa fiu acum

Ce fel de om, cum m'as imagina

Cum m'as vedea de as putea



As vrea sa fiu femeia in primul rand

As vrea iubirea sa'ti aduc in gand

As vrea ca tu sa vezi cum sunt

As vrea sa'mi intelegi intreg avant



As vrea apoi prietena sa mai fiu

As vrea sa scap de'acest pustiu

As vrea s'ajut cu drag

As vrea linistea sa v'o atrag



As vrea mamei fiica buna sa'i dau

As vrea toate durerile sa'i iau

As vrea tatei mandrie sa'i trezesc

As vrea sa ii arat ce dragoste'i nutresc



As vrea bunicii sa ii daruiesc

As vrea din anii mei s'o ntineresc

As vrea sa'i spun ca o iubesc

As vrea din lacrimi sa'i opresc



As vrea un mic copil sa nasc

As vrea sa simt ca mi'l doresc

As vrea o mama buna sa'i fiu

As vrea atat de bucuroasa sa'l stiu



As vrea pentru strainul de pe drum

As vrea sa'i dau un zambet bun

As vrea si el sa imi zambeasca

As vrea tot binele sa imi doreasca



As vrea sa dau napastuitilor

As vrea indeplinirea viselor

As vrea la timp trecut sa fie tristi

As vrea sa'i vad mai fericiti



As vrea in ultim rand sa fiu eu om

As vrea sa reusesc sa dorm

As vrea sa si visez in somn

As vrea cand ma trezesc sa ma simt don



Nu stiu din cate'am spus aici

Cate sunt realitati si cate frici

Cate imi sunt dorinti si cate adevaruri

Dar stiu ca voi lupta cu ele pan la ceruri.
Trebuie sa'ti spun acum ca poeziile mele sunt de fapt ale tale pentru ca numai ale tale pot fi, ca nu'mi apartine nimic pentru ca daca nu ai fi fost tu nu ar fi existat nici ele. Totul este al tau si este pentru tine.

Iti multumesc pentru ce simt si pentru cine sunt acum. Tie ti se datoreaza. Iar daca maine imi vei spune nu, eu iti voi zambi si iti voi multumi pentru ca ai trecut prin viata mea, pentru ca m'ai facut sa vad lucrurile altfel si pentru ca mi'ai dat samsa sa cunosc o persoana minunata.
Poate ti se par cuvinte mari ce'ti spun acum dar asta imi trece prin minte si suflet si tu m'ai facut sa uit de temerile de a le spune.

Chat?!?Posibil...

Sufletul...