duminică, 14 martie 2010

O fuga pe la Tv..

Si ma pune 666 sa ma uit la emisiuni cu vedete...Si ma apuca nervii.Unii mai simandicosii ca celalti,zici ca i'a facut mamicile lor pe pat de aur si s;au nascut cu buricul din platina.O emisiune care ne face sa ne amintim de vremuir mai 'apuse' .Pentru mine mai putin dar pentru cei mai mari, poate ceva mai mult.Va mai amintiti de bombonelele Cip (acelea mici si colorate), de Eugenia, de mentosane, de Brifcor, Cico? De adidasii ce erau la mare cautare si erai "cineva" daca ii aveai? Cu siguranta ca va amintiti!Razvan Exarhu, Andreea Esca, , Banica Jr, Sorin Oprescu si'au adus cu drag aminte, au povestit si s'au amuzat!Pe Esca o indrageam dar cele spuse in aceasta emisiune m'a facut sa imi schimb parerea! Ea, vezi Doamne, nu manca si nu'i placea nimic, iar cat priveste celebra Eugenia, mama ei nu'i cumpara, zicandu'i ca o mananca doar copii saraci. Ca sa vezi!Ce conditii a avut Doamna Madam Esca!!! Exarhu mi'a placut la nebunie cum a vorbit si mai ales mi'a ramas in minte replica lui "daca aveai la majorat o lada cu suc Brifcor si una cu Pepsi, aveai automat o partenera asigurata". Ce strandarde, cat de "putin" iti trebuia pentru a fi vazut "cineva" :) Acum pentru domnisoarele materialiste, ce ar trebui sa aiba un barbat pentru a le  impresiona si a va da pe spate? Ferrari, Lamborghini, nu?Ce timpuri.. Pe atunci erau atat de putine incat se stia aprecia fiecare lucru in parte! Acum, se gasesc de toate, bani sa ai! 
Per total mi'a fost drag sa ma uit si sa imi amintesc.,chiar daca nu mai retin exact cum era,eram un copil destul de rasfatat si rebel.Sufletului nu ii trebuie multe. Muzica e asemenea unui clopot al cunostintei noastre pentru a ne trezi din superficialitatea de zi cu zi. Sa ne oprim o clipa din valtoarea vietii si sa acordam si interiorului nostru putina caldura! Intotdeauna are nevoie.Suntem prea preocupati sa fim rai, sa crestem maracini acolo unde ar trebui sa fie un coltisor de rai... Insa daca am deschide bratele si am primi ceea ce e atat de frumos in lumea asta, daca am privi o floare, un copil, natura in splendoarea ei, am citi cateva versuri pe acordurile unei melodii de suflet, am avea sufletul plin!Nu inteleg. Sunt mic copil. Care inca mai crede in bunatate si oameni buni. Dar care are de invatat pe zi ce trece. O prima impresie ce se spulbera si imi pare rau! Eu sunt persoana pentru care ce' i in gusa, si 'n capusa, cum se zice. Nu imi place sa ma prefac, sa lingusesc, atunci cand nu e cazul. Insa multi asa sunt, asa traiesc. Nu le place sa li se spuna nimic verde in fata. Daca sunt periati si mintiti frumos, sunt cei mai buni prieteni ai tai. Eu nu sunt asa.



-Imi plac oamenii cu personalitate, oamenii maturi in gandire.
-Nu judec pe nimeni dupa locul de provenienta, culoarea pielii, orientarea sexuala, profesia sa, daca e carnivor sau vegetarian, daca ii place pozitia 69 sau mai stiu eu ce. I'm open mind! Sunt libera in gandire si urasc rasismul!
-Poti fi bogat, poti purta nu stiu ce hram, poti fi rupt din stele, daca nu ai caracter, esti zero! Asta e principiul meu! M'am saturat de certurile zilnice(sunt mai ceva ca ceasul astea) de pe un rahat de program de chat si downloadat,unde ajungi sa mamele unora cum sunt facute posta,mortii inviati si pusi la perversiuni sexuale,mi'e scarba.mai grav ,imi e si de mine cateodata scarba ca ajung sa ma cobor la nivelul unora,doar pentru simplu fapt ca ma injura.....Nu eram asa...Sper sa redevin ce eram..Fiecare e liber sa aiba propria parere legata de un subiect anume, si e ceva absolut firesc, normal, nu? Doar ca le putem imparti si discuta pe marginea lor. Fara resentimente. Gata, am trecut de gradinita! Daca nu iti place culoarea rosie cum imi place mie, gata, nu mai esti prietenul meu :)Cum am mai zis, copii cand se supara isi strang jucariile si pleaca acasa, cam asa si in povestea asta! Pe mine nu a putut sa nu ma amuze dar sa ma si surpinda in acelasi timp!
Dar, spuneti'mi voi, oameni buni, sunt frustrata daca nu consider zidarii "cea mai abjecta" categorie sociala? Insa am fost jignita pentru ca am avut tupeul sa am o alta parere... Ca nu cataloghez oamenii in functie de profesie sau provenienta? Pentru ca viata m'a invatat asa. Pentru ca am cunoscut zugravi mai OAMENI decat cei ce sunt directori.
Caracterul il ai, sau nu, indiferent de ce scrie pe fisa ta munca! Pentru ca nu imi place sa generalizez. Eu nimic nu generalizez.Pot sa  intalnesc 100 de chinezi care nu au caracter, dar asta nu ma face sa numesc China tara oamenilor zero! 
Gata,somn!!! A,sa nu uit,stii ca sunt indragostita de tine nu? :) 

Chat?!?Posibil...

Sufletul...