joi, 27 mai 2010

Fuck off

Hehe se mai intampla sa ai cate o zi mai"deosebita" ,de exemplu cum a fost a mea astazi!!Eu,personal,ma enervez in fiecare zi numai in trafic,de 100 de ori,catre servici sau catre casa.Numai in Romania poti fi injurat la volan ca nu te dai la o parte din faza vreunui smecher cu Audi (no offence,n-
'am nimic cu marca) sau pentru ca intarzii 2 secunde pe verde.Numai in Romania,stai la coada in hyper/super/megamarket si cand ajungi la casa ba nu iti citeste codul de bare,ba se schimba casierul,ba apare brusc o gravida si se baga in fata ta…Numai in Romania,te duci la primarie/politie/administratia financiara/posta si esti tratat ca un rahat,dupa ce ai stat la o coada pe care ai luat'o din strada si cand ajungi in fata ti se spune acru ca nu aici trebuia sa vii,ci la ghiseul urmator…Numai in Romania,te duci la urgenta si astepti 5 ore,pentru simplul fapt ca tu stai in picioare,iar altii vin pe targa.N'am nimic cu bietii oameni,dar la naiba,cateodata imi doresc sa ma loveasca o masina,numai ca sa intru si eu PRIMA !Numai in Romania,dimineata,la prima ora,TOATE autobuzele,pe TOATE liniile sunt pline de mosi si babe care nus`  unde dracu se duc la ora aia,numai acasa nu stau.Pur si simplu,se trezesc dimineata cu  pofta de plimbare,se suie in 101  si sa dea dracu' sa nu le dai locul….sa te tii ce'ti aud urechile….ale tale si ale autobuzului urmator…."tineretul din ziua de azi"….Numai in Romania,platesti asigurare de sanatate+taxa oficiala+spaga,adica de 3 ori acelasi lucru,pentru performanta de a nu dormi intr'un asternut patat de sange si pentru a fi tratat ca un om ! Si ajung acasa si bingo,zic ma relaxez si eu!! Da de unde atata??Ete na!! Intru si zmeul de mine pe hub si incepe nebunia!1 Zau ca imi vine sa le arat jumatatea lui 5!! App,stiti de unde vine "chestia" cu jumatatea lui 5? Hai ca va explic eu cam cum stau lucruriel si cu acel semn.....bineeeeeeeeee stiut,mai ales de catre soferii grabiti dimineata!! 


Uploaded with love.us
Cum in spatele fiecarui lucru exista cate o istorioara, degetul care comunica adesea in trafic nu a fost de evitat.
Se pare ca inainte de batalia de la Agincourt din 1415 (era in perioada Razboiului de 100 ani ) francezii au propus ca arcasilor englezi capturati sa le fie taiate degetele mijlocii. Practic, acestora le era imposibil sa traga cu celebrul arc englezesc ( numit english longbow) fara degetul mijlociu, fiind incapabili sa lupte in viitor. Acest arc era confectionat din lemnul unui copac specific Marii Britanii, numit Yew. Cum este si firesc, gestul de tragere era cunoscut ca "plucking the yew" sau "pluck yew".
Insa francezii nu au anticipat foarte bine succesul lor din cadrul aceste batalii, englezii iesind victoriosi. Binenteles, au inceput sa'si ironizeze fostii inamici, aratandu'le degetele mijlocii si replicand "See, we can still pluck yew" ("Vedeti, inca putem trage cu arcul"). 



Uploaded with love.us
Si asta nu e tot, datorita unei pronuntii dificile, aglomerarea de consoane de la inceput a fost inlocuita cu labiodentala "F". De aici va dati si voi seama ca rezulta expresia des utilizata in "salutul" cu degetul mijlociu. Cam atat,am 'roito' la nani ca iar e dimineata !!A,si faza care a pus capac la tot!!Numai imi merge contul de pe filelist!!!!!!!!!lti nervi,futui ceapa ma'sii!!

Chat?!?Posibil...

Sufletul...