marți, 29 iunie 2010

Hmm

Stateam stramb si ma intrebam drept,cat de norocoasa sunt eu.Pentru ca sunt,pentru ca eu mai cred in "love"(importam cuvinte ca ne e greu sa spunem/scriem iubire),si eu cred si nu stiu de ce am impresia ca asta voi face pana in clipa cand voi deveni cenusa..Dar multi ne'am intrebat nu odata,nu de 2 ori,poate de mai multe ori...daca persoana cealalta simte la fel. Cam cum vad eu ca ceva"acel ceva" se poate termina,cand cele 2 persoane nu simt la fel..".Poate a venit timpul sa ii pui punct, daca acea persoana careia ai tot incercat sa ii atragi atentia e atat de oarba, atunci e mai bine sa renunti. Ai tot incercat sa ii dai indicii despre ceea ce simti, despre ceea ce te framanta, dar poate a fost prea ocupata cu rutina ca sa mai poata vedea şi noutatile. Acea persoana poate ca nu vede de nas ce e de mult in fata ei, poate „ar trebui sa si'l taie”, iar daca nici asa nu va vedea ce e evident atunci...asta e, e un caz pierdut. Se include in acea categorie de persoane care nici daca li se va da „mura'n gura” nu vor sti sa mestece.„Un baiat si o fata vorbeau, iar el ii spune:


Love!





- De ce nu vrei sa intelegi, ca ai inima mea!
- Nu o am si nici nu o vreau! 
- Ba da trebuie, sa o iei, e deja pe tava, trebuie doar sa întinzi mana!
 
- Nu! Daca fac febra musculara! 
- Nu crezi ca e o scuza cam jalnica? El ii ia mana si isi daruieste inima, fara sa se gandeasca la consecinte... ea il priveste.
 
- Oops! Am scapat;o! Inima lui cade pe podeaua rece si se face bucati ea  lasa inima unde e si pleaca...” dar cu el cum ramane? 
Se spune ca nu trebuie sa renunti dar daca te'ai saturat sa „te tot rogi” sa primesti atentie sau macar doua cuvinte. Unii oameni sunt orbi din nastere, iar altii se lega la ochi in asa fel încat sa vada doar ceea ce vor sa vada... iar restul nici daca le'ar sari \in brate nu stiu daca va fi macar zarit, sau poate ca va fi lasat sa cada fara sa intinda macar o

Love!


mana."
 Mda chiar nu am chef sa detaliez ce mi'a trecut prin cap sau de ce,pur si simplu aveam chef sa scriu asta,am incercat sa dorm,site-ul cu seriale nu merge,deci ...clar,mai am 2 ore si trezirea si ciuciu somn,la tv sunt doar anomalii,film nu am chef sa vad ca am draci pe mine... 

Chat?!?Posibil...

Sufletul...