vineri, 9 iulie 2010

naspa zi

Sunt momente din ce in ce mai dese in care ma simt goala pe dinauntru, parca nu as mai avea sentimente. Ca un mic robot ce trece prin viata fara sa realizeze nimic.

Traiesc in aceeasi rutina zi de zi, de luni bune si "partea buna" de abia acum incepe. Nu am cum sa fiu altfel cand stiu ca trebuie sa ramana asa lucrurile- trebuie sa fac aceleasi lucruri zi de zi. Ca sa ajung intr'o zi sa fac ce vreau... sau macar pe jumatate. 


Disney - Love!



Ceea ce e bizar este ca sunt oameni care imi spun ca am realizat ceva pana acum , dar eu nu ma simt asa. E ca si cum as fi realizat lucrurile acestea la un nivel mediu, sa spun asa. Si stiu ca e doar vina mea. Dar tot stau si nu fac nimic pentru ca acest lucru sa se schimbe intr'o zi. Critic oamenii care se plafoneaza la un anumit nivel , care se complac in acelasi cotidian de fiecare zi, dar poate nu imi dau seama ca si eu sunt asa. Ma enerveaza nivelul societatii din jur si ca intr'un fel toti traim intr'o constrangere permanenta si ca nu apucam sa facem ce simtim, sa zicem ce vrem, sa traim cum vrem- pentru ca nu e bine asa; pentru ca trebuie sa ne gandim la consecinte, la viitor sau la cum ar reactiona cei din jur. Va fi vreodata altfel? Vreau sa fie altfel...Daac stau sa ma gandeasc la cateva lucruri ce ma caracterizeaza ar cam fii.........sau nu?sau da....Imi rod buzele.Cand ma machiez, ma simt ca un clovn .
 Rad foarte mult, oricand, oricum si din orice motiv. De fapt nu conteaza daca am sau nu motiv.Sunt cam foarte obsedata de muzica,Imi place sa ma uit la un film de mai multe ori ,nu am pc-ul in dormitor,altfel as sta sa tastez mereu,deci adios somn..hmm ce de idei imi vin,navala :))Ma simt ca un mic robot care se duce la munca, vine acasa, doarme si totul reincepe a doua azi exact la fel. M'am saturat de aceeasi rutina din fiecare zi.Bine ca voi lua si concediu..cand?habar nu am...dar..o sa vina si ala ..Dar nici de asta nu sunt sigura ca e bine. Cu atatea probleme care devin din ce in ce mai apasatoare... nu stiu daca e de bine ca vine .Azi a plouat toata ziua... De fapt inca mai cred ca ploua, sau poate s'a oprit. Ma duceam acasa si a inceput sa picure. In cateva minute s'a apucat de plouat serios. M'am simtit bine. Toata lumea isi deschidea umbrelele... pe cand eu mergeam pe strazi  si simteam ca ploaia sterge toate relele, toate umbrele care imi acopera


Disney - Love!


sufletul. 
A fost foarte placut momentul. As fi vrut sa il prelungesc, dar am ajuns acasa... Inainte nu imi placea ploaia..acum imi place..de fapt imi place de vreo 15 ani... dar cea de azi a fost una speciala. Mi'a facut ziua mai frumoasa. Era rece, batea vantul..Pentru ca a fost o zi frumoasa. Pentru ca m'am simtit bine azi.
Cred ca vreau sa mai ploua ca sa ma mai simt asa... sa imi simt sufletul liber... si sa ma bucur de ploaie sau de alte lucruri marunte ca un copil...
Azi am trecut si printr'un mic parc.. unde erau copii care fugeau si radeau. Un baietel era asa fericit ca mama lui i'a cumparat o minge noua.. Si alerga neastamparat... Cat de bine e sa fii copil. Si cand eram mica, vroiam sa fiu mare.. Cand sunt mare, vreau sa ma reintorc la copilarie. Sa fiu inca un copil care nu stie ce inseamna o greutate in viata.. sau care nu stie ca oamenii sunt rai , egoisti si doar pentru ei.
Din pacate acum nu se mai poate. Si inca nu sunt mare mare. Vor mai veni greutati, lovituri ale vietii din ce in ce mai dureroase. Poti sa te pregatesti sa le intampini?Blah blah,iar am picat in 'butoiul" cu melancolie,dar pe o asa vreme... :)) ia ca fug sa vad un film,am scos ieri un pck cu filme comedii,sigur voi rade in hohote,eu cand ma uit la un film,care imi si place,sigur plang de este drama,rad in hohote de este comedie,visez de este romance,si ma vad te miri ce politist de e vreun film cu crime si suspans:))




Disney - Love!

Chat?!?Posibil...

Sufletul...