luni, 16 august 2010

horoscop haios

BERBEC (ARIES) (21 martie - 20 aprilie) Ziua norocoasa: Pastele cailor.
Locul prielnic pentru implinirea profesionala este spatios, de cele mai multe ori constituit într-un Megaloboschet ornamental. Verbul care caracterizeaza acest semn este "a fi", urmat de oricare din adjectivele pe care acestia ar prefera sa nu le fie atribuite. Bolile cele mai frecvente sunt afectiuni cerebrale provocate exclusiv de bacilul fânului. Zona afectata intens a capului o constituie urechile, care sunt adesea brutalizate de informatii. Acestea circula liber de la dreapta la stânga, în cutia cr ani ana, plictisindu-se din lipsa de comp ani e. Este universal stiut ca atunci când un neuron a patruns în capul lor a rostit: "Space, the final frontier..."


TAUR (TAURUS) 21 aprilie - 20 mai
Ziua norocoasa: vineri, 13. În ceea ce priveste piatra pretioasa,Taurii se ghideaza dupa principiul: Când te lovesti de piatra de jos,îti dai seama de cele din cap.
Verbul reprezentativ: "a avea" însusiri, pe care toti ceilalti le catalogheaza (pe buna dreptate) ca fiind defecte. Deoarece le prieste linistea si sunt de asemenea si exagerat de economi, Taurilor li se recomanda vacantele care au incluse în pret si vata de pus în urechi. Oricând se iveste ocazia, sunt dispusi sa sara în ajutor, dar, de cele mai multe ori, se împiedica maiestuos chiar înainte de final. Fiind un sofer prudent, Taurul ajunge mereu la timp... când semaforul se face rosu. E o fire care se aprinde repede, deci este foarte probabil ca numarul de telefon sa înceapa cu 89...


GEMENI (GEMINI) (21 mai - 21 iunie) Semn de aer (a se citi: mereu cu capul în nori).
Ziua norocoasa: 30 februarie; numerele favorabile: 3 si 4 (evident, în catalog).
Locul prielnic: pe Mont Blanc , ultima toaleta ecologica pe stânga. Culoare: argintiu, o ipostaza mai stralucita a prafului gri ce li s-a sedimentat pe creier. Luciul se datoreaza în exclusivitate lipsei circumvolutiunilor.
Verbul reprezentativ: " a gândi" intens, un mare inconvenient, întrucât poate fi fatal atunci când poarta prea mult grija celorlalti. O problema frecventa în legatura cu zonele erogene este ca îi doare prea des în cot. Jocul preferat este de-a v-ati ascunselea cu inteligenta si, drept consecinta, nu se întâlnesc niciodata.


RAC (CANCER) 22 iunie - 22 iulie Ziua norocoasa: când racul va depasi viteza luminii. Culoarea caracteristica, albul, este foarte sugestiva în ceea ce priveste capacitatea lor intelectuala (blank). Verbul care li se atribuie este "a simti", desi oamenii de stiinta sustin si sunt pe cale de a dovedi contrariul. Desi racii sunt semne de apa, nu se obosesc sa o foloseasca prea des. Femeia-rac petrece foarte mult timp în fata oglinzii,drept pentru care este în permanenta înconjurata de cioburi, dar cum inteligenta nu-i permite, nu poate întelege instinctul de aparare al bietei oglinzi. Pentru ca nu sunt în stare sa învete din greseli, se bazeaza pe afirmatia: "Daca un lucru se face gresit îndeajuns de des, devine corect."


LEU (LEO) (23 iulie - 22 august) Fiind veritabile semne de foc, se înflacareaza repede; pâna si inteligenta arde în ei, ce-i drept cam mocnit. Admira stralucirea auriului, dar nu le displace nici nuanta de alb-galbui care se asorteaza de minune cu dantura lor. Totusi, Leii sunt adepti ai "periutelor", dar cu sensul de lingusiri, unele aproape jenante. Fraza preferata: "Arunc-o pe pat sau pune-o sub apa rece." Filozofi înnascuti, dintre frumusete si prostie aleg întotdeauna cea de-a doua varianta, pe motiv ca frumusetea e trecatoare. Fire razbunatoare, Leul se ghideaza dupa principiul "Razbunarea este arma prostului,dar prost este cel care nu se razbuna." Din acest motiv, sunt absolut convinsi ca nici o fapta buna nu trebuie sa ramâna nepedepsita.


FECIOARA (VIRGO) (23 august - 22 septembrie) Ziua norocoasa: când s-a descoperit metoda conceptiei "in vitro".
Culoare: gri, probabil datorita legii compensatiei, întrucât Fecioare le au lipsa de materie cenusie. Nativul acestui semn nu este croit pentru a fi diplomat ci, mai degraba,... poseta. Pentru ca îi place luxul, dar îi priesc orasele mici, i s-ar potrivi cel mai bine macheta Las Vegas-ului. În ceea ce priveste reputatia lor, desi sunt considerati a reprezenta Zodia Longevivilor, tot mai putine sunt Fecioarele care ating pragul de 20 de ani fara a-si dezminti titlul. Nu întâmplator, Fecioarele sunt responsabile de abdomen; acestea pot fi acuzate deseori de indispozitii create de "diareea" lor verbala sau de ideile lor nedigerabile. Deviza lor este: "fii atent si fa-te ca nu observi nimic."


BALANTA (LIBRA) (23 septembrie - 22 octombrie) Motto: "Daca-ti dai toata osteneala, cu siguranta reusesti sa-ti tragi un sut în fund."
Ziua norocoasa: când s-a inaugurat cântarul electronic. Fiind responsabile de spatele Marelui Om, piatra norocoasa este cea de la rinichi. Lenea lor este binecunoscuta si, probabil se referea la o Balanta cel care a spus: "Pentru matura lenesa, gunoiul nu se termina niciodata." Printre idealurile lor în viata se numara si elucidarea misterelor, motiv pentru care îi puteti gasi adesea cu buletinul de identitate deschis invers, încercând (nu fara dificultati) sa-si afle numele. De cele mai multe ori, daca la o petrecere aproape toata lumea s-a simtit bine... atunci cuvântul "aproape" a trebuit inclus în propozitie numai pentru a substitui o Balanta.


SCORPION (SCORPIO)(23 octombrie - 21 noiembrie) Ziua norocoasa: când vor fi declarati specie ocrotita prin lege. Când nu reusesc sa se faca întelesi prin cunostintele lor... de karate, judo, arte martiale, culoarea lor norocoasa devine cea de camuflaj.
Li se recomanda sa se înconjoare de oameni care "transpira" de mult ce muncesc, deoarece le priesc zonele din preajma apelor. Verbul care îi reprezinta este "a dori", deoarece nu au niciodata strictul necesar din nici un punct de vedere. Profesia pe care multi si-o aleg este în domeniul medicinii, p e motiv ca doctorii îsi pot îngropa oricând greselile. Doresc sa se impuna cu orice pret, pentru ei fiind valabila regula: "Cel care tipa cel mai tare are cuvântul."


SAGETATORUL (SAGITTARIUS) (22 noiembrie - 20 decembrie) Dupa cum le spune si numele, nativii acestei zodii merg din "teapa" în"teapa". Paradoxul lor este ca nu prea nimeresc tinta (nu au simtul gaurii). Sunt foarte ambitiosi si perseverenti în "a taia frunze la câini". Lenesi din obisnuinta, motto-ul lor este: "Nu exista un moment mai prielnic ca acum, pentru a amâna ceea ce trebuie sa faci." Culoarea norocoasa este cea a degetului mic de la picior, atunci când este prins în usa . Într-un moment de sinceritate cu ei însisi, au descoperit ca atunci când toate automobilele vin spre ei, se afla pe banda gresita. Fiind mai neîndemânatici din fire, Sagetatorii au fost primii care s-au convins ca mersul cu picioarele goale magnetizeaza obiectele ascutite, de metal, ridicându-le cu vârful în sus pe podea, în special pe întuneric.


CAPRICORNUL (CAPER) 21 decembrie - 19 ianuarie) Ziua norocoasa: când vor reusi sa-si numere firele de par de pe picioare înarmati cu manusi de box. Foarte recunoscator, un Capricorn pe care l-ai ajutat la nevoie o data, cu siguranta îsi va aduce aminte de tine cu prima ocazie... când are nevoie din nou. Marea lor dilema este: "Ce se întâmpla gaurii când svaiterul s-a terminat?" Pentru majoritatea Capricornilor (cei care îsi iubesc familia), scoala este cea de-a doua casa, iar locuinta - cea de-a treia. Atunci când lucrurile merg rau, singurul care isi permite sa zâmbeasca este un Capricorn care s-a gândit la cineva pe care sa poata da vina. Regula lor de baza este: "Orice prost poate sa scrie o regula, si orice prost o va respecta."


VARSATOR (AQUARIUS) 20 ianuarie - 18 februarie ) Sunt foarte activi, dar zelul nu le este apreciat pentru ca singurul moment al zilei în care se aseaza comod si se r ela xeaza este momentul în care superiorul trece pe lânga masa lor de lucru. Ei considera ca un loc este cu adevarat aglomerat doar atunc i când sunt nevoiti sa-si cedeze si locul în picioare. Legea de baza este: "Pastilele care trebuie luate câte doua, ies din flacon câte trei." Cum zona erogena o constituie picioarele, de multe ori le folosesc pentru a gândi.
Astfel, au reusit sa descopere ca întotdeauna, înainte de a se stinge luminile, este întuneric. Curiozitatea lor excesiva le determina motto-ul, si anume: "Singurul mod de a descoperi limitele posibilului este sa mergi dincolo de ele, catre imposibil."


PESTI (PISCES) 19 februarie - 20 martie Acest reprezentant acvatic utilizeaza apa, de obicei, pentru a-si spala pacatele. Zona erogena este cea a labelor picioarelor si, din acest motiv, sunt cei mai îndreptatiti sa afirme: "Înainte de a atinge podeaua, orice obiect masiv în cadere se va opri mai întâi pe degetele de la picioare." Din obisnuinta, se lasa "agatati" oricând si de oricine, indiferent de undita. Având fire artist ica, nativii acestui semn considera copiatul - arta desavârsita. Marea lor dilema o constituie imposibilitatea de a sterge toate petele de pe gresie. În final, declara enervati ca petele simetrice pe care le freaca sunt pe partea cealalta, fara a mai lua în considerare faptul ca majoritatea placilor au model. Pesimismul lor este cel mai bine ilustrat de motto-ul: "Câstigi sau pierzi, tot pierzi."

La intamplare...de toate

Ar fi cazul sa mai vorbesc si despre cea care se ascunde in spatele fiecarui rand de pe aici...adica..uhm,eu.Nu imi e prea la indemana sa vorbesc despre mine,dar cred ca daca as avea un set de intrebari as putea raspunde mult mai usor ...deci...am sa incep cu defectele mele...o parte doar,restul sa le mai descopere si ceilalti.Cu Radio LoveSong pe fundal imi e foarte usor sa vorbesc despre defectele mele..pentru ca..RECUNOSC..sunt mandra de majoritatea.Sunt incapatanata,dar cine nu este?Poate un pic prea incapatanata,dar imi revin repede...candva...poate :))Sunt rautacioasa si fac multe chestii aiurea celor care am eu impresia ca mi'au gresit in vreun fel sau celor carora pur si simplu nu le suport prezenta;arunc cuvinte la intamplare foarte des,dar am un talent de a indrepta situatia in favoarea mea...ce sa ii faci..avantajul filologiei:D Nu prea mai  dau multe sanse oamenilor...pentru ca am mai facut'o si mi'am luat teapa..Nu sunt prea sociabila..desi asa par,e foarte greu sa mi te bagi cu adevarat pe sub piele..am un zambet dragut,dar nu ai vrea sa stii ce s'ar ascunde dupa el daca ai putea sa il smulgi de pe fata mea;sunt sociabila cu cei pe care ii cunosc,dar de cel mai multe ori timiditatea ma impiedica sa trec peste ;)Imi ajut cam toti apropiatii..si este un defect deoarece...PROFITA!si m'am saturat...mai rezolvati'va si singuri problemele.Sunt tare schimbatoare si adeseori ii bulversez pe cei din jur...hey,v'am spus...sunt o draguta,dar imi trece repede.Nu vreau sa scap de alter'ego'ul meu,desi uneori nu e deloc constructiv,ci destructiv...Eu sunt alb-negru,dar si negru-alb.Am invatat cu greu si totusi intr'un timp prea scurt ca timpul este impartit in trecut,prezent si viitor..si ca totusi,la un moment dat,stam si meditam la faptul ca nu am realizat tot ce ne'am fi dorit,ca am lasat in urma farame de vise spulberate,ca nu le'am oferit destule clipe impreuna celor pe care ii iubim..si ne intrebam de ce..Pai..pentru ca noi,oamenii,suntem prea preocupati sa ne criticam trecutul si sa ne planificam viitorul incat uitam de prezent si astfel nu avem timp de propria noastra viata.Am cateodata tendinta sa ma apuc sa scriu ce franturi prind din miile de ganduri care mi se zbat in cap si se agita si se lovesc intre ele si alearga care incotro fara sa reusesc sa ma concentrez asupra nici unuia. Stiati ca avem zilnic aproximativ 70 000 de ganduri? Scria intr'un horoscop (apropo de postul cu horoscopul) ca scorpionii sunt cele mai ciudate fiinte de pe Terra... Ca tot vorbeam de fluturi, cel mai frumos lucru care mi s'a spus vreodata - si pe care abia acum incep sa'l pricep oarecum (si nu, nu din cauza legii aleia stupide) - a fost ca seman cu un zbor de fluturi.Cica fluturii au o traiectorie foarte bine pusa la punct, desi ochiul uman ar percepe'o ca pe un zbor haotic. Aceeasi traiectorie sigura o are chipurile economia mondiala care se duce la dracu. Nici nu vreau sa intru in amanunte la acest capitol pentru ca deja oftez si dau ochii peste cap.Mai exista oameni normali care sa se uite la stiri? Adica inafara de pensionari care rumega fiecare "informatie" de parca ar fi ultimul lucru ce le-ar intra pe urechi inainte sa'si dea obstescul sfarsit, inafara de oamenii prea sadici ( aka dusi cu capu') carora chiar le face placere sa vada crime, accidente, violuri si politicieni (da, si astia intra in enumerare) si inafara de crainici care macar fac asta pe bani, mai e cineva care sa se uite la stiri? Daca da, de ce ??Si cam asa circula gandurile prin mintea mea,un haos total :) Prin toata invalmasala ata de ganduri,ma gandesc la tine si uneori ma trezesc zambind si daca citesc o stire neplacuta intr'un ziar...


Background 13Love

Chat?!?Posibil...

Sufletul...