duminică, 19 iulie 2009

Nice


Exista oameni care iti aduc zambetul pe buze atunci cand te astepti mai putin. Exista oameni care iti aduc aminte ca nu esti singur.

"I need a hug, a real one, a green one." Vreau sa fii atat de aproape de mine incat Stanescu ar compune despre imbratisarea noastra, razand de ideea coastelor."
Un inger care a poposit in viata mea!Multumesc NebunCuActe !!

O Vedeta...cu Talent











..............DELTA..........




Ale lor de ce nu se dezbraca si de ce nu sint penibile? De ce arata ca niste artiste si nu ca niste prostituate? Exista, pesemne, vreun loc sub soare de unde ele iau candoarea iar ale noastre iau vulgaritatea. Si kitsch la kil.Delta e australianca. Delta Goodrem. Are 24 de ani. Cinta de la 15 pe marile scene. Atunci a semnat cu Sony, la 15 ani, da. Un copil-minune, fara indoiala. Isi compune singura, cinta cu vocea, la pian si la chitara. E si actrita (serialul de succes “Neighbours” si alte citeva mai mici).Voce fina. Timbru curat. Emisie suava. Corecta. Educata prin studiu. Ambitus generos. Cu acute surprinzator de direct atacate. Nu e un glas de forta, ci de gratie. Pe care-l asorteaza dumnezeiste cu pianul. Degete care zoresc pe clape in timp ce vocea face echilibristica la inaltime. O prind de minune baladele, dar are si piese mai miscate, le gasiti la Blog’song’, catre final. Cinta live, cu orchestra, de fiecare data cind urca pe scena. Are un zimbet de inger, suride ca un copil si vorbeste cu sala atit de natural, de crezi ca se stie personal cu toata puzderia de lume venita la concert. Asta e Delta. Delta Goodrem.




Am descoperit-o acum vreo 5 ani – cind avea 19, deci. Cinta, pe atunci, “Innocent eyes” si “Born to try”. Apropo de incercare… fata asta frumoasa, care pare ca n-ar avea nici o problema pe lume, e depaaarte de a fi asa: la 18 ani a fost diagnosticată cu Hodgkin's Lymphoma, o formă de cancer, ce atacă sistemul imunitar. Incepe lupta cu boala. Trece prin toate chinurile chimioterapiei. Isi pierde parul si slabeste mult (aveti si o poza, mai jos). Se intimpla multe deodata in viata ei. Primul DVD, Delta devine cel mai bine vândut DVD al unui artist australian în Australia, primind douasprezece discuri de platina. Ajunge No.1 cu piesa „Lost without you”, iar albumul „rupe”, cum se zice. Devine o prezenta familiara in Top 10 in Australia, dar si in Marea Britanie. Delta cistiga sapte Premii ARIA, depasind-o pe mult mai cunoscuta Natalie Imbruglia, care detinea recordul de sase. Prea bolnava ca sa performeze la ceremonia de premiere, Delta nu urca pe scena. Piesa ei, Lost without you, e interpretata, ca un tribut, de Darren Hayes (fost Savage Garden). Delta culege aplauzele si isi sterge lacrimile privind lung catre scena si inghitind amarul bolii deodata cu dulceatza succesului. Cancerul intra in remisie iar Delta revine. Incepe sa se implice si în tot felul de actiuni umanitare pentru prevenirea nemiloasei boli. La doar 24 de ani, fata asta e o fortza – in muzica si in viata! Pe mine m-a cucerit!




Chat?!?Posibil...

Sufletul...