marți, 19 ianuarie 2010

........


Iarna.Ninge.Viscoleste.Stau si ma uit in dormitor cum luminile se plimba arogant pe mobila.Observ secundele care se scurg din ceasul de pe perete,dar e prea devreme sa le iau in seama.Intr'un colt de camera,chitara ma striga in note disperate,iar fulgii de nea parca recita Bacovia.Noaptea,speranta te inseala cu destinul,iar singurii prieteni imi sunt amintirile.Culorile calde sunt rupte si murdare.La trei clipe distanta o pana de inger trist se pierde in lumina becului de la veioza...Imi doresc o clipa,aceea clipa.Cea mai inalta clipa. O clipa in care am fost peste tot. Am fost vecina cu zarea si prietena buna cu soarele, iar norii au fost cei care m'au tachinat. O clipa de neuitat.Mi'e dor de stari de spirit.Privesc cerul noaptea. Astept seninul si numara stelele

.Voi crede ca vin toate spre mine, ca vor sa ma cunoasca. De ce nu ma satur privindu'le? Imi vine sa le numar. As vrea sa stiu cate sunt. Sa stiu cate cad intr'o noapte. Sa stiu cate dorinte s'au implinit. Dar e ca si cand as vrea sa numar picaturile dintr'un parau de munte.

As vrea sa ma plimb cu degetul printre ele. Sa le unesc cu linii imaginare si sa desenez orase, munti, prapastii sau izvoare. Cerul tot sa fie al meu. Sa fie plansa mea de desen. Panza pe care sa'mi las imaginatia la joaca. Mi'ar ajunge oare?Sunt atatea lucruri care provoaca dependenta. Sunt atatea lucruri fara de care ne va fi infinit mai greu daca ele ar disparea dintr'odata. Majoritatea suntem dependenti de calculatoare. Si eu sunt. Si tu esti, altfel nu mi'ai citi acum blog'ul. Poate ca ne ajuta mult. Poate ca aici ne gasim un refugiu, cand suntem tristi si singuri, sau bucurosi, inconjurati de prieteni. Calculatorul nu tine cont de starea de spirit.
(Doi dependenti de internet:

- Uite mah ce ninge afara....!!!

- Da link sa vad !)
Cand esti jos, dar vrei sa urci mereu
Cand vrei sa urci, dar iti este greu
Cand timpul te preseaza, dar nu poti sa te grabesti
Cand trebuie sa te intorci, cand te ratacesti
Cand vantul te urmareste si nu poti sa-l infrunti
Cand frigul te gadila si nu-ti vine sa razi
Cand painea este tare si n-ai ce sa mananci
Cand noapte e prea lunga si visele adanci
Cand ti se naste-un gand duminica-n amiaza
Si te trezesti in varf... NIMIC NU MAI CONTEAZA!(Nothing Else Matters-Metallica)

Te'am cautat la suprafata, dar nu te'am gasit.

Am coborat in underground cu un gand aiurea si o speranta in piept.
Aici ti'am visat umbra venind.
Dar ai luat grabit metroul viselor aruncand doar o privire in urma.
Asteapta'ma la urmatoarea statie si voi veni cu primul gand.


Sau voi ramane singura in underground'ul subconstientului meu ca sa ma cauti tu.
Haos...



...o insiruire de ordini, ordini dezordonate, amestecate, invinse. Sentimente ciudate si confuze. Lumina oarba. Intuneric schiop si umbre sterse. Pasari fara aripi, fluturi fara culori. Jocuri fara copii si animale fara stapani. Strazi fara pietoni, cartiere fara blocuri. Noapte fara luna si zi fara soare. Cer fara senin.
Ordine...
...o insiruire de haosuri puse in ordine.
Haosul si Ordinea...
...un colt de liniste


Imi e dor...de tine..


Chat?!?Posibil...

Sufletul...