joi, 8 aprilie 2010

WTF?!?!?!

Cat de idiot poti fi sa invetezi asa ceva si sa o mai faci si publica ca pe o invetie? What the fuck!!!!!!!  Sa mergi la munca alerganda pe...o bicicleta!!Nu'i de ajuns ca mergi sa muncesti si te plateste fix pix,dar sa mai si alergi PE BICILETA,e deja S.F!!!!!
Si ca tot e la moda,'new entry' in materie de Windows,uite alt material ce explica foarte pe larg,cum vad eu acest "sublim" win7...alt wtf!!!
A,sa nu uit!!O adevarata bomba a culturii muzicale romanesti a fost aruncata de catre Florin Salam!!Eurovision!!Astuia i se poate aplica zicala"prostul nu e prost destul daca nu e si fudul"Bai, tu esti pe Pamant, sau n'ai ajuns inca? Nu e de ajuns ca va straduiti sa mentineti acelasi nivel de subcultura in tara asta? Nu e de ajuns ca sunteti unul dintre principalele motive pentru care copiii din ziua de azi umbla cu ghiuluri, ochelari de soare si catarame cat casa, inca de la 12 ani? Adica, va sa zica tu vrei sa ne reprezinti pe noi, romanii. Nu cred ca te'ai gandit destul de serios daca vrem noi sa ne reprezinti. (o parte vor, dar cu ei nu am ce discuta) International. Ti'a zburat cuvantul acesta pe la urechi, si a sunat bine. Ce'ai zis, ia hai sa ma bag si io, sa fiu un star. La concursul ala sunt oameni seriosi, si tie iti arde de glume.


Vezi mai multe din Muzica, Videoclipuri pe 220.ro
Deci inca odata WTF?!>?!?!?!

1 comentarii:

Spood spunea...

=))) ce mai mimica ...foarte buna =))) chiar ca WTF !!!!

Chat?!?Posibil...

Sufletul...