miercuri, 15 iulie 2009

Placerea de a asculta muzica...

Muzica....Hmmm,pentru unii dintre noi este "balsamul'zilnic,cu care ne umplem ziua!Eu de exemplu ascult muzica si cand citesc o carte.In surdina,dar totusi,daca nu aud macar un zumzet de melodie,nu ma pot relaxa altfel:)
Muzica este compusa din sunete,versuri si pasiune.
Uneori,in anumite texte,versuri ale unei piese,ne regasim,parcaaceea muzica este creata special pentru tine,pentru ce te framanta in acele momente.
Si stii ca oricand asculti muzica,nu te tradeaza!Cateodata este mai sus de orice,de prieteni,de iubiti,,
Multi spun eu nu ascult muzica "veche",oldies-uri cum le mai numim noi,'muzica aia e pentru octogenari",altii mai zic"rap?trance?house?aia e muzica pentru copii retardati sau golani".
Muzica suna bine atunci cand o "asortezi"cu starea ta de spirit.Daca vei asculta melodii lente cand esti exuberant te deranjeaza,iar de asculti melodii vesele atunci cand esti trist,nu iti vor alunga tristetea si nici nu o va ameliora.
Se intampla sa asociezi melodii cu perioade din viata…Iar reascultarea sa presupuna reinvierea unor amintiri..Fie ele placute sau dureroase. Unele versuri reusesc sa iti smulga lacrimi, sau zambete.Cat despre melodia preferata..nu cred ca se poate stabili la nicio persoana. Depinde foarte mult de mood.

0 comentarii:

Chat?!?Posibil...

Sufletul...